Linara

En härlig blandning av linne (37%) och bomull (63%) ger Linara en mycket mjuk känsla. Tyget har borstad yta som ger Linara en exklusiv känsla. Tyget är praktiskt och hållbart då den tvättbara linne/bomullsblandningen ger Linara goda egenskaper. Tyget är REACH certifierat (vilket innebär att det uppfyller EU:s kemikalielagstiftning.)

Martindale (mått på slitstyrka) 36000. Normal hemmiljö rekommenderas 20000.

Linara Jasmin

Linara Sandpiper

Linara Blueberry

Linara Marine

Linara Gunmetal

Linara Cypress

Linara Nori

Linara Chutney

Ruskin

Detta släta behagliga tyg passar bra till soffor och fåtöljer. Tyget innehåller 70% viscose, 15% lin, 10% ull samt 5% polyester. Blandningen av linne, ull och viscose skapar ett tyg med vackra färger och skänker tyget en fin struktur. Tyget är REACH (Vilket innebär att det uppfyller EU:s kemikalielagstiftning.)

Martindale (mått på slitstyrka) 60000. Normal hemmiljö rekommenderas 20000.

Ruskin Oyster

Ruskin Shell

Ruskin Fudge

Ruskin Magnesium

Ruskin Lava Rock

Blazer

Blazer är ett klassiskt äkta ulltyg. Tyget är 100% ull och kommer från välskötta lamm från Nya Zealand där ansvarsfullt jordbruk bidrar till högsta kvalitet på råmaterial. Färgskalan är en spännande blandning. Tyget är REACH certifierat (vilket innebär att det uppfyller EU:s kemikalielagstiftning.)

Martindale (mått på slitstyrka) 50000. Normal hemmiljö rekommenderas 20000.

Blazer Surrey

Blazer Manchester

Blazer Eynesbury

Blazer Silcoates

Blazer Bryanston

Blazer Goldsmith

Blazer Silverdale

Melodi

Melodi av Stig Lindberg är ett tidlöst handtryckt tyg på exklusivt hellinne. Än i dag trycks tyget på samma hantverksmässiga sätt som för 60 år sedan. Dess fantasifulla figurer skapar en livsbejakande och lekfull atmosfär. Tyget finns i olika visuellt tilltalande färgkonstellationer för att ge ditt hem en autentisk och varm prägel.

Martindale(mått på slitstyrka) 28000. Normal hemmiljö rekommenderas 20000.

Melodi Svart

Melodi Grön

Melodi Grå

Melodi Orange

Melodi Petrol

Melodi Rosa

Oomph

Viola Gråstens tyg Oomph som kom 1952 blev banbrytande med sitt strama, färgsprakande och samtidigt häftiga mönster. Det består av 100% lin och är handtryckt.

Martindale (mått på slitstyrka) 28000. Normal hemmiljö rekommenderas 20000.

Oomph Blå

Oomph Brun

Oomph Grågul

Oomph Röd

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.